Cry Now, Smile Later

SHUT UP AND SQUAT

Kategori: Allmänt

Ben och biceps, fokus - styrka! Sjukt roligt! En skön comeback på gymmet efter två veckor av återhämtning/förbränning. Som ni säkert vet vid det här laget, så är styrka tung träning, lågt repsantal och vila 2-3 minuter mellan seten. Jag var väldigt laddad inför det här passet med tanke på marklyften, där jag hade tänkt höja till 170kg och köra 3or. Men min jävla vänsterhand är för klen igen, och utan magnesium eller remmar så krävdes det alldeles för mycket fokus på att inte tappa greppet för att det skulle bli snyggt. En halvdan trea blev gjord i alla fall, där jag tappade stången i högt läge i tredje lyftet. Det här gjorde mig sjukt frustrerad förresten.. Sen sänkte jag till 150kg och gjorde 6or. Tre set 150kg x 6 blev det i knäböj också!
Sen blev det lite efterlängtad bicepsträning.

Ökad vaskuläritet går hand i hand med reducerat fett och vätska, underbart.

Snuskigt tunga dips väntar ikväll i bröst/tricepspasset. Spännande!

/Cry Now, Smile Later

Creativity

Kategori: Allmänt

Tjena, nu är jag igång igen. Det har varit sjukligt mycket plugg för mig sista skolveckan, men nu är det slut! Tränat har jag gjort ändå, men inte på gymmet. Det har blivit mycket powerwalks och löpning. Och idag så körde jag högintensitet mest för att få igång hjärtat lite, för att sedan kliva på lite utomhus-"gym".

Chinsen körde jag i ett gammalt fotbollsmål, fungerade hur bra som helst.


För ett tag sedan så kom det upp en bild på facebook när jag gjorde flaggan och fötterna inte syntes.
"Vem håller i fötterna då?" Tänkte att jag tar tillfället i akt och säger "Va det något mer?" Haha!


/Cry Now, Smile Later

Vad gör ni en lördag kl 20?

Kategori: Allmänt

En lördag i världsklass, solsken, fint sällskap och avkoppling. Så såg det i alla fall ut tills klockan blev sex, för då var det dags att börja ladda inför dagens återhämtningspass, som blev spänstträning. För mig är mångsidig träning viktigt, och då tänker jag inte på att man ska vara maratonlöpare och tyngdlyftare på samma gång.. Men t.ex för benen, där är det lika viktigt för mig att jag är uthållig som explosiv. Därför tränar jag spänst en gång varannan vecka. Jag började blöda näsblod under passet idag också, jag tror att det kan bero på att kanske har sovit lite för lite. Jag körde lite jämfota längdhopp, men mest höjd idag. Det skulle vara kul att se hur högt man kan hoppa, nästa gång ska jag komma ihåg att ta med ett måttband och testa en maxning!
Jag filmade det allra sista setet, där jag verkligen körde till failure med väldigt lite sats och vila mellan hoppen som ni kommer se.



Efter några minuter -

Skönt att det ändå var en mjuk kant som jag landade på..
Men no sacrifice no victory, och vem fan behöver ett oömt smalben?

/Cry Now, Smile Later

90/6

Kategori: Allmänt

Tjenixen, idag käkade jag upp mig lite inför passet, för att göra snäppet tyngre chins. Jag satsade på 80kg blankt men kom upp i 80.6 innan jag visste ordet av det. Chins blev det iallafall! De nästan två extra kilona mat och vätska kändes faktiskt. Men satte ett ganska högt mål, och klarade det med nöd och näppe, då det sista setet var sjukt tungt. 90 chins på 6 set.
Dagens träning:

Powerwalk 30min
Chins 15x6
Powerwalk 30min

Tyvärr så blev det inga foton från gymmet idag, så bjuder på den här istället.

Börjar bli riktigt sugen på styrkeveckan nu!

/Cry Now, Smile Later

Hets

Kategori: Allmänt

Ruskigt hetsigt i plugget nu, tog precis en paus från skrivandet och gjorde lite brunch som jag avnjöt i solen. Två ägg, en chorizo, keso, tomat och gurka. Ska försöka klämma in en powerwalk om någon timme också, och sen ett sent drag-pass på 24/7. Mer om det senare!


/Cry Now, Smile Later

Press

Kategori: Allmänt

En bra dag idag! Jag har fått massa gjort, plugg, powerwalk och pressträning på gymmet. 100 dips på 5 set var mitt mål i pressträningen idag. Och visst klarade jag det! Gjorde t.o.m några extra i det sista setet som ni får se här nedan.



Innan det så var jag hos min favoritsalong TinTin&Co och fick en ny frisyr, skitnöjd som vanligt. Trevlig personal, lättsam stämning och fräscht rakt igenom!

Klicka på bilden för att komma till deras sida!
Snart blir det en promenad till.

/Cry Now, Smile Later

Rise and shine

Kategori: Allmänt

Igår hade jag, och tog vara på, en välbehövd vilodag. Nu är det återhämtningsvecka, som jag även kommer väva in lite fettförbränning i. Det började jag med tidigt i morse, jag börjar inte förrän klockan 13.45 idag men gick upp 07.50 och tog en 45 minuters powerwalk. Det är nog så jag kommer att göra var/varannan dag under hela sommaren. Det är en väldigt skön start på dagen, och man kan ta vara på den bättre i.o.m att man inte sover bort en massa timmar. Nu ska jag till skolan och sen till Bålstas, enligt mig, bästa frisörsalong. Och sen gymmet så klart.. Bakom mig på bilden så ser ni Bista, ett genuint gym där jag kommer spendera ganska mycket tid i framtiden.


/Cry Now, Smile Later

200kg fail

Kategori: Allmänt

Jag försökte mig på en till maxning idag i marklyft.. Smart? Nej. Men jag vill ta 200kg! Tyvärr gick det inte vägen, idag. Annars gick passet bra, där jag körde på hårt för att sen mixa in lite PT med Malin och Veronica. Tunga högreppare i knäböj! Nästa volymvecka satsar jag på 12or på 130kg.

Här får dom smaka på lite rest-pause, skönt!

Magert kött

När jag kom hem så lagade jag kycklingbröst á la J. Ska lägga ut receptet och tillvägagångssätt inom kort!
Nu börjar välbehövd återhämtningsvecka.

/Cry Now, Smile Later

Från igår

Kategori: Allmänt


Triceps från igår.
Just nu flödar Jacked-XX och Scitecs L-Arginine i kroppen. Ben och biceps, dags för show!

/Cry Now, Smile Later

Diet och träning

Kategori: Allmänt

Stenhård diet nu, alltså väldigt hård. Det har dels med att göra att jag tappat lite utseendeform, men även för att jag ska plåtas om ca en vecka! Det kommer bli väldigt roligt och jag jobbar hårt för att det ska bli som bra som möjligt.
Jag har haft ruskigt mycket att göra dom senaste dagarna, och därför har uppdateringarna varit sådär, jag vet.


Dagens volympass med Malin och Victor, bröst, framsida axlar och triceps:

Hantelpress
Lutande hantelpress
Maskinflies (rest-pause)
Dips 75st
Militärpress med hantlar
Pushdowns
Skallkrossarn (rest-pause)

Det har blivit lite strul med bilderna, dom kommer in snart!

Ben imorgon och sen väntar en vecka återhämtning/fettförbränning!
/Cry Now, Smile Later

I flipped the switch and the sky turned blue

Kategori: Allmänt

Idag kom jag till gymmet så kände jag mig osäker, vilket gjorde mig vek. Jag slutade kvart i två igår natt, började elva i morse och det har varit ett jäkla spring. Detta är ingen orsak att gnälla, men kommer ni ihåg att jag började känna mig svullen i halsen? Det har expanderat och nu är jag jättetäppt i näsan också. Men det är ingen sjukdom, det måste vara allergi.. eller hur? Det intalar jag mig själv i alla fall. Hur som helst, jag började tvivla på mig själv. Är jag sjuk, ska jag träna lugnt? Ska jag bara träna biceps idag och hoppa över benpasset? Jag tog inte ens hela min pwo för att jag var så avtrubbad. Sen blixtrade det till i huvudet, på en knapp sekund summerades mina träningsdagar i dåtid, nutid och FRAMTID. Fuck this tänkte jag och började värma upp lårmusklerna, det är inte så här jag fungerar! Jag höjde sista knäböjstolvan till 125kg, och maxade marklyft efter det. 190kg åkte upp, och film på det blev det också. Så jävla skönt!
Min gode vän Victor var med idag också, ruskigt bra driv i den killen! Kul med fler som ligger på en jämlik nivå som en själv när det gäller slit på gymmet.

Passet:
Knäböj
Marklyft (maxning)
Finnen
Stående bicepscurl med skivstång
Sittande bicepscurl i lutning (rest-pause)
Pronerad bicepscurl med skivstång

Taggar inför ett..



190 kilo tungt jävla marklyft, taggad på 200!


Flexar biccarna lite



Från den pronerade curlen

Det kommer bli lite högre standard på bilderna här nu emellanåt. Detta tack vare Victor Sá! Sjuka planer håller på att smidas, det här kan bli stort!

/Cry Now, Smile Later

Bröst och triceps - VOLYM

Kategori: Allmänt

Ett "snabbpass" idag då, från tjugo över tre till fem. Passet genomfördes med Victor i huvudsak men Johanna kikade in också. Syftet idag var volym, tänkte att jag kör den sista vändan ut nu innan jag kliver på lite återhämtning. Så det är ben och biceps imorgon, fan va jag längtar! Det gick bra idag, speciellt i dipsen. När det är volymträning så går jag till mitt maxdjup i dips, vilket är en bit under tävlingsdjupet. Åtta set blev det, och totalt 100st!
Annars håller jag mig till 8-12 repetitoner, som vanligt varierat med en rest-pause-övning per muskelgrupp.
Dagens pass:

Hantelpress
Lutande hantelpress
Dips
Flies (rest-pause)

Pushdowns
Skallkrossarn (rest-pause)

Jag på jobbet nu, och min mobil är tyvärr död. Så det blir inga bilder i natt! Men, jag lovar att lägga in dom i morgon.

/Cry Now, Smile Later

Loosing my way?!

Kategori: Allmänt

Nu är det fan slut på det här. Jag håller på att tappa form.. Idag var första gången som jag kollade mig i spegeln och tänkte: "det har sett bättre ut". Vad I HELVETE. Jag har haft två veckor "off", men nu är jag tillbaks för att stanna. Ingen mer medioker mat, ingen mer brist på utrustning eller tillvägagångssätt. Nu, är jag hemma igen.
Rygg och mage blev det idag efter en ganska kylig dag på sjön. Fokus: CHINS!
Och många chins blev det, 100 stycken faktiskt! jag ser fram emot träningsvärken i morgon.
Jag filmade det sista setet också, så ni får se chinsen 90-100 lite längre ner här.

12x1 "trapeziuschins"
12x5 chins
10x4 chins
12x3 isolerad lågrodd
12x3 isolerad högrodd

12x1 repcrunches på bosuboll
2 set rest-pause repcrunchens på bosuboll
2 set cabelcrunches
12x3 dumbell side bend
12x3 "stående cabeltwist"

Set 9/9!

Som tandkrämen till kaviaren så känns det som att jag börjar få ont i halsen.. Håll tummarna för att jag inte blir sjuk snälla ni..


/Cry Now, Smile Later

Gotland

Kategori: Allmänt

Jag har varit på Gotland hela helgen, därav den dåliga uppdateringen. Nu vill jag till gymmet! Det har dock blivit lite träning här också, och mina nya löparskor har fått en högintensitetsinvigning med grabbarna här ifrån!


Tre slitna krigare

/Cry Now, Smile Later

im back

Kategori: Allmänt

Dagen kan summeras i ett ord, som stavas L Y C K A! Det var en dröm att komma tillbaks till gymmet, jag visste inte ens själv hur fruktansvärt mycket jag har saknat det. Och som pricken över i:et så är jag nu starkare än vad jag någonsin har varit trots alla 'motgångar'. Körde extremt hårt idag, as always tänker jag nu när jag skrev det där, men det var något speciellt med dagens pass. Energi, humör och framförallt styrkan var på topp. Jag gick bara ifrån mitt leende när var tvungen att koncentrera mig på att inte kräkas. Ben, utsida axlar och biceps! Riktigt glad över både knäböjen och marklyften. Det var så länge sedan jag slet mig igenom 6or på 130kg i mark.

12x3 90°knäböj 120kg
12x3 marklyft 130kg
3 set rest-pause benspark
10x3  lårcurl

3 set rest-pause sittande "isolerade" hantellyft åt sidan

12x3 sittande hantelcurl
12x3 stående curl med rak stång
3 set rest-pause hammercurl (film nedan)
12x3 pronerad curl med rak stång


Mördade utsidor.

Video från biceps rest-pause del

"Får du verkligen med huvudet nu också?"
-"Jadå" haha charmig kille som hjälpte mig med fotograferingen.

Idag väntar ett efterlängtat bröst, framsida axel och tricepspass. Ska bli så kul!

Cry Now, Smile Later